Gaisīga kūka bez neviena grama miltu – viegli tiks galā pat tie, kuri tikai sāk apgūt kulinārijas prasmes

Šis vieglais un gaisīgais deserts ir lieliski piemērots karstām vasaras dienām. Papildu pluss – tajā nav izmantots neviens grams miltu.

Deserta pagatavošanai nepieciešamas vienkāršas un pieejamas sastāvdaļas, un tā recepte ir tik vienkārša, ka ar to viegli tiks galā pat tie, kuri tikai sāk apgūt kulinārijas prasmes.

Viena no pamatsastāvdaļām šajā receptē ir jogurts – tajā esošais dabīgais skābums uzlabo garšu līdzsvaru, padarot kūku ne tikai saldu, bet arī nedaudz atsvaidzinošu. Tas palīdz izcelt citas sastāvdaļas.

Lasi arī: Slepenais veids, kā taupīt akumulatoru operētājsistēmās Android un iOS

Precīzas sastāvdaļas atradīsis raksta beigās!

Ķeramies klāt pagatavošanai!

Deserta pagatavošana

Jau pašā sākumā uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C, lai brīdī, kad liksiet mīklu iekšā, tā būtu pietiekami sakarsēta. Pretējā gadījumā deserts var nepacelties.

Mani visgardākie burkānu salāti – gatavoju gandrīz katru dienu un dalos ar 3 trikiem, kas tos padara īpašus

Sagatavojiet ar pergamentu izklātu formu. Tam sekojoši sāciet gatavot pašu desertu. Atdaliet olu baltumus no dzeltenumiem. Bļodā sajauc dzeltenumus ar cukuru un saputo, līdz masa kļūst gaisīga, viegla un gaišā krāsā.

Bļodā ar dzeltenumiem pievieno cieti un cepamo pulveri. Rūpīgi samaisa, lai neveidotos kunkuļu.

Tālāk seko ļoti svarīgs solis!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment